Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
waldus Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2017 13:56 Temat postu: Czy Wasi dziadkowie też są tacy nowocześni? |
|
|
Pytam, bo mój dziadek (71 latek) kupił ostatnio... laptopa I stwierdził, że nauczy się jego obsługi. Zapisał się na kurs officea i muszę przyznać że całkiem sobie nieźle radzi w wordzie i excelu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2017 13:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ptysia001 Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2017 15:53 Temat postu: |
|
|
Moi dziadkowie też są nowocześni. Są wprawdzie trochę młodsi, ale niewiele. Ostatnio zainstalowali sobie taki program do rozpoznawania liter i zachwycają się jego możliwościami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nerdka Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
braaap Daje radę

|
Wysłany: Czw Sty 11, 2018 06:54 Temat postu: |
|
|
Tak, moi dziadkowie są tacy nowocześni a moja babcia szczególnie Bez problemu obsługują komputer, tablet, telefon. Moja babcia zwraca ogromną uwagę do tego co ma na sobie i jak wygląda i zawsze musi dobrze wyglądać. Nie należy do tych babć, które chodzą w fartuchach. I jest tak nowoczesna, że poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu fryzury, która będzie do niej pasowała, bo obecna jej się znudziła i tak siedzę i czytałam ten artykuł https://zycieseniora.com/uroda-i-moda/modne-fryzury-dla-starszych-osob/ i szukam inspiracji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
KimKolwiek Nieźle się stara

|
Wysłany: Pon Sty 15, 2018 14:43 Temat postu: |
|
|
Z moich dziadków żyje tylko jeden dziadek i ma 92 lata. I cóż nie jest nowoczesny raczej schorowany. Ale moi rodzice są już dziadkami. Moja najstarsza siostrzenica ma 20 lat i ona z ręką na sercu może powiedzieć, że ma nowoczesnych dziadków. Ponieważ i mają najnowsze telefony, na których grają w gry, czytają wiadomości, prowadzą zwykłe rozmowy oraz wideo rozmowy. Jedyne czego nie robią to nie piszą sms, bo uważają, że to strata czasu. A z okazji dnia babci i dziadka na pewno ucieszą się z prezentów zaproponowanych na https://www.twojekwiaty.pl/blog/dzien-babci-dziadka-okazja-ktorej-zapomniec-mozna/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sabinka928 Nowicjusz

|
Wysłany: Sob Mar 03, 2018 14:05 Temat postu: |
|
|
Mój dziadek jest nowoczesny, ale nie tak jak ja. Jeśli chodzi o pisanie na komputerze, nie ma z tym problemów, gorzej jednak z poglądami. Zależy więc dużo od tego, jak rozumieć nowoczesność. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 03, 2018 14:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |