Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
trybulski Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Paź 01, 2017 12:16 Temat postu: |
|
|
Jeśli o książki chodzi, polecam dwa moje najnowsze nabytki:
-Sekret Kodu Mojżesza
- Money: Mistrzowska Gra _________________ Krzysztof Trybulski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Paź 01, 2017 12:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
filigranowa Nieźle się stara

|
Wysłany: Nie Paź 01, 2017 16:24 Temat postu: |
|
|
Firm szkoleniowych jest mnóstwo. Sama kilka razy się sparzyłem. Jednak po namowach znajomych zastanawiam się nad http://www.projektgamma.pl/szkolenia-otwarte/sprzedazowe . Kilkoro znajomych było u nich na szkoleniach z negocjacji i są bardzo zadowoleni. Słyszałam, że duży nacisk kładą na warsztaty i doskonalenie umiejętności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ela.paluszek Nieźle się stara

|
Wysłany: Pią Paź 27, 2017 09:02 Temat postu: |
|
|
Mnie tam jakoś motywacyjne gadki i książki nie przekonują. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Layla29 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2017 15:07 Temat postu: |
|
|
inwestycja w siebie to zawsze dobra inwestycja. Uczymy sie cały czas, zdobywamy mniej lub bardziej wartościowe umiejętnośći. To buduje naszą osobowość i doświadczenie , tzw mąrość życiową, Ja ciągle o czymś czytam, czegoś sie uczę co mnie aktualnie interesuje . Szkolenie z zakresu motywacji brzmi bardzo ciekawe. Chętnie sama bym się na nie wybrała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sosna Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Lis 16, 2017 13:41 Temat postu: |
|
|
Mysle, ze poznawanie nowych ludzi daje najwiekszego motywacyjnego kopa. To w jaki sposob oni radza sobie z pewnymi problemami, barierami moze byc niezwykle inspirujace  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Daje radę

|
Wysłany: Pią Lis 24, 2017 13:27 Temat postu: |
|
|
Każdy jest inny i każdego motywuje tak naprawdę co innego. Ja ostatnio znalazłam ciekawy blog jak osiągnąć sukces w życiu . Polecam zapoznać się z nim, ponieważ jest tam mnóstwo cennych wiadomości odnośnie motywacji m.in. dowiecie się o jej źródłach, w jaki sposób obudzić u siebie motywację itp. Sama jestem bardzo ciekawa tego blogu i planuje w najbliższym czasie bliżej się z nim zapoznać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kokosana Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Gru 14, 2017 19:34 Temat postu: |
|
|
Wiele zależy od tego, czy odkryjemy jak się motywować. Nie od dziś wiadomo, że motywacja jest głównym punktem, który zadecyduje o tym, czy coś nam się uda, czy też nie. Bez niej jesteśmy skazani na porażkę. Warto więc sięgać po takie źródła, blogi, książki, bo to jest coś z czego można czerpać wiedzę i inspirację. Nie korzystając z tego pozostaniemy na zawsze w jednym i tym samym punkcie, bez możliwości rozwoju. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniazzielonego Nieźle się stara

|
Wysłany: Czw Gru 28, 2017 10:34 Temat postu: |
|
|
Do niedawna panowała na to moda i pewnie warto się rozwijać, szukać motywacji- ale każdy ma swoją drogę i trzeba to trochę wyważyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
matylda26 Wymiata forum

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2018 03:59 Temat postu: |
|
|
Chyba każdą osobe w pewnym momencie życia dopada brak motywacji do pracy i poczucie bezsensu. Ja to tak prawdę mówiac przerabiałam bardzo wiele razy, bo trafiałam w miejsca w których uważano, że moim obowiązkiem jest pracować zawsze tak samo. Teraz sama jestem sobie szefem i bardzo dbam o to żeby moi pracownicy byli zadowoleni. Uzyskuje to dzięki benefitom, ktore znajdziecie tu https://www.nais.pl/benefity-w-firmie-ktory-model-wybrac-by-zyskac/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kafka Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lis 12, 2018 08:15 Temat postu: |
|
|
Rozwój osobisty jest bardzo ważny. Rozwijanie swoich pasji powinno być istotną cześcią życia każdej osoby mi się marzy wygranie tego foto konkursu https://www.amundsenphotoawards.pl/ Biorę w nim udział i polecam każdemu kto się interesuje fotografią |
|
Powrót do góry |
|
 |
besia1 Daje radę

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2018 19:31 Temat postu: |
|
|
Ja wychodze z założenia, że nieustannie należy się rozwijać i zdobyć nowe umiejętności. Ja choć magisterkę zrobiłam już kilka dobrych lat temu w tym roku w pazdzierniku rozpoczęłam studia podyplomowe na kierunku zarządzanie prawem medycznym ( na Mazowieckiej Uczelni Medycznej ). Wiem, że zdobęde nową wiedzę i umiejętności, które zapewnią mi lepszą pozycję na rynku pracy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja343 Nieźle się stara

|
Wysłany: Sro Sty 16, 2019 18:01 Temat postu: |
|
|
To może warto pomyśleć nad zdobyciem nowych umiejętności zawodowych? Polecam w wolnej chwili m.in zwrócić uwagę na opcje kursów jakie przygotowuje Cosinus. Ja ostatnio byłam w Łodzi na lifitingu rzęs i też od nowego roku wprowadziłam taką usługę do swojego gabinetu kosmetycznego, także rozwijamy się  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Issa Nieźle się stara

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2019 21:28 Temat postu: |
|
|
Znam nawet firmę szkoleniową, która kształci trenerów osobistych. Sprawdźcie sobie http://www.kuzniatrenerow.pl/# Moze same pójdziecie na taki kurs, ktoś z waszych bliskich albo z firmy? Siostra była u nich na szkoleniu, kończyła Motivation Personal Trainer , ale są tam tez inne szkolenia. Wiele jej to dało, teraz sama przekazuje wiedzę dalej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Luise49 Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Sty 22, 2019 16:18 Temat postu: |
|
|
Trzeba konkretnie sie rozejrzeć za firmą organizującą szkolenia podatkowe, nie biorąc pierwszej lepszej z brzegu, bo się mozna przejechać. Słyszałam o Akademii LTCA https://akademialtca.pl/szkolenia-otwarte/ . W najbliższym czasie widziałam, że maja być szkolenia ze schematów podatkowych, a kolejne to windykacja należności, to ze szkoleń otwartych. Organizują tez szkolenia zamknięte. Podejrzyjcie sobie, co maja ciekawego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2019 16:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |