Wysłany: Pią Maj 09, 2008 15:03 Temat postu: witam wszystkich b. serdecznie. operacje
chciala bym poruczyc temat operacji plastycznych . widzialam na jednym serwerze dziewczyne która miala powiekszony biust i mówie wam jak swietnie wygladala. ja tez bym chciala sobie powiekszyc biust tylko nie wiem za bardzo czy dobrze robie bo jedni mówia ze tak a drudzy mówia ze nie . sa wady i zalety ale raczej preferuje to pierwsze . bardzo mi sie podobal ten biust i chyba zaczne kase zbierac.
Chcesz mieć sztuczny biust i tonę sylikonu jak Pamela Anderson? Ok-twój wybór.Szkoda tylko,że nie zadałaś tej dziewczynie pytania ile musiała się wycierpieć po operacji.Kiedyś oglądałam program na ten temat i nawet gdyby mi płacili za powiększenie biustu to nie zgodziłabym się na to.Zresztą teraz większość facetów woli naturalne dziewczyny,a nie silikonowe (nawet powstała o tym piosenka hehe http://www.youtube.com/watch?v=MKt2KrLQs9o&feature=related <--- zapraszam do posłuchania hahaha )