Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zaritrs Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 12:56 Temat postu: Fotograf ślubny |
|
|
Cześć interesuje mnie jakiś fotograf ślubny warszawa cennik jak wygląda i ile mniej więcej się wydaje na takiego fotografa ślubnego, jaki budżet trzeba przygotować mniej więcej oczywiście. Jak u was to wyglądało może ktoś przybliżyć ten temat ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 12:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa34 V.I.P

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 13:22 Temat postu: |
|
|
W Warszawie trzeba liczyć się z wysokimi cenami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
thorin_bw Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 20:24 Temat postu: |
|
|
od 0 do 10 tyś zł za reportaż _________________ Kamil Koziński - fotograf ślubny |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikabert90 Daje radę

|
Wysłany: Sro Lis 07, 2018 22:29 Temat postu: |
|
|
A jakiego fotografa na ślub moglibyście polecić w Poznaniu lub okolicach? Szukając w internecie trafiłam na całkiem interesujące portfolio Pana Macieja Szebiotko na stronie http://super-foto.eu/. Fotograf ten specjalizuje się między innymi w fotografii ślubnej, z tego, co widzę, robi naprawdę dobre zdjęcia. Kogo jeszcze ze stolicy Wielkopolski moglibyście mi polecić dla porównania? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwoim Nieźle się stara

|
Wysłany: Czw Lis 15, 2018 07:02 Temat postu: |
|
|
Ostatnio sama szukałam jakiegoś dobrego fotografa ślubnego i znajomi polecili mi tego https://fotografia-mpfoto.pl/ . Patrząc na jego portfolio na prawdę zna się na rzeczy. Wydaje mi się, że warto go zatrudnić, a co wy sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
EmmiliaF Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Gru 05, 2018 10:13 Temat postu: |
|
|
Teraz na pewno dużo łatwiej jest kogoś znaleźć. Obecnie jest dużo więcej specjalistów od fotografii ślubnej niż kiedyś, a też bez problemu możecie poprzeglądać portfolio od każdego i zrobić dosyć szybką selekcje. Ja teraz szukam kogoś z Lublina, tam planuje zrobić swoje wesele. Mam już z polecenia Panią Sorkowską, to jest jej strona https://sorkowska.com Pooglądajcie sobie też jej portfolio jeżeli jesteście wlaśnie z okolic Lublina |
|
Powrót do góry |
|
 |
eliska Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Gru 05, 2018 13:55 Temat postu: |
|
|
Organizacja wesela to bardzo poważne przedsięwzięcie - podziwiam, że macie do tego głowę. Najlepiej zostawiłabym to specjalistom albo rodzinie i nie przejmowała się organizacja ani minuty  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Luna077 Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2018 19:41 Temat postu: |
|
|
Dobry fotograf ślubny w dzisiejszych czasach może naprawdę sporo kosztować. Ale jeśli chcecie mieć ładną pamiątkę to warto poszukać kogoś rekomendowanego przez inne osoby. Ale trzeba pamiętać, że jeśli chcecie mieć ładne zdjęcia to również musicie znaleźć naprawdę ładną salę, gdzie takie zdjęcia będą klimatyczne i urokliwe. Obecnie organizacja wesela nie jest łatwa ponieważ goście są coraz bardziej wymagający Dlatego fajnie, jeśli na sali będą zapewniane również dodatkowe atrakcje jak np. fotobudka czy słodki kącik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
toddler00 Nieźle się stara

|
Wysłany: Wto Sty 08, 2019 09:26 Temat postu: |
|
|
Wybór odpowiedniego fotografa to bardzo ciężka decyzja. Fotograf szczecin powinien uchwycić najważniejsze momenty ślubu i wesela. Najważniejszym kryterium powinny być opinie ludzi, którzy już skorzystali z jego usług oraz portfolio. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kanter Wymiata forum

|
Wysłany: Wto Sty 15, 2019 13:50 Temat postu: |
|
|
http://fotografiasikora.pl - Wydaje mi się, że jeżeli szukaciekogoś kto zajmie się fotografią, to jest to najlepszy wybór. Pakiety video, wykorzystanie drona. warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2019 13:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |