Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lewi Daje radę

|
Wysłany: Pon Lip 31, 2017 14:23 Temat postu: |
|
|
Koniecznie zerknijcie sobie tutaj http://www.bikeovo.pl/ . Są tam w ofercie tego sklepu przyczepki do rowerów . Naprawdę świetnie się sprawdzają podczas codziennych wyjazdów na zakupy czy też wypraw z dzieckiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2017 14:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tropikalny Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lip 31, 2017 14:54 Temat postu: |
|
|
Czasem mi się zdarza Ale nie mogę przeginać, bo po urazie kolana w przeszłości niestety ból potrafi dokuczać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Verka89 Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Sie 02, 2017 08:54 Temat postu: |
|
|
A macie jakiś pomysł jak nauczyć dorosłego jeździć na rowerze? Chciałam się wybrać na wycieczkę rowerową na Suwalszczyznę, ale przyjaciółka nie potrafi jeździć niby próbowała, ale nic z tego nie wychodzi. Macie jakiś pomysł? |
|
Powrót do góry |
|
 |
void Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Sie 02, 2017 23:09 Temat postu: |
|
|
To nie jest wcale takie trudne Najważniejsze to taką osobę przekonać. Ja tak właśnie miałam z moim bratem, przedstawiłam mu odpowiednie argumenty i za namową kupił rower bmx w sklepie Rowerzysta.pl . Parę dni potrenował i w końcu złapał równowagę. Teraz już jeździ bardzo sprawnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Verka89 Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Sie 03, 2017 06:58 Temat postu: |
|
|
No właśnie problem w tym, że ona bardzo chce i jest zdeterminowana, ale nie potrafi utrzymać równowagi. Nawet jak przejedzie kilka metrów, to zaraz staje... Jakie to argumenty? Może i na nią podziałają? |
|
Powrót do góry |
|
 |
zyga759 V.I.P

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ZaradnaDama Daje radę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ZaradnaDama Daje radę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pistacja V.I.P

|
|
Powrót do góry |
|
 |
braaap V.I.P

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2018 13:34 Temat postu: |
|
|
Oj tak. Uwielbiam jeździć na rowerze. Mogę powiedzieć, że jest to moją pasją, do tego stopnia, że właśnie rowerem dojeżdżam codziennie do pracy. Niestety nie mam łatwego dojazdu, gdyż większość czasu jadę zwykłą ulicą, gdzie jeździ mnóstwo aut. Postanowiłam w dodatkowy sposób uchronić się od następstw wypadku poprzez dodatkowe ubezpieczenie, które kupiłam w firmie Gothaer - https://www.gothaer.pl/pl-oferta na szczęście nie miałam jeszcze okazji na własnej skórze sprawdzić jak działa, ale szczerze mówiąc, mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
assanka Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lip 16, 2018 12:00 Temat postu: |
|
|
Jeżdżę dużo na rowerze, zwłaszcza latem ze znajomymi wybieramy się w różne rejony, to do lasu czy nad jezioro. Aktualnie mam najnowszy model Rometa https://www.rowerzysta.pl/rowery_romet.html i jestem bardzo z niego zadowolona. Nie miał jeszcze ani jednej naprawy, dobrze się spisuje nawet na trudnych drogach |
|
Powrót do góry |
|
 |
biaka Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2018 11:52 Temat postu: |
|
|
swego czasu jeździłem ale ostatnio mam niestety kontuzję kolana |
|
Powrót do góry |