Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Weronika334 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 07:52 Temat postu: Wyjątkowa sukienka na ślub do brata |
|
|
Hej dziewczyny
Potrzebuję Waszej porady, ponieważ dużymi krokami zbliża się ślub mojego brata, a ja jeszcze nie wybrałam sukienki
Szukam czegoś eleganckiego i wysublimowanego oraz aby była to jednak sukienka wykonana porządnie i z dobrego materiału, żebym jeszcze kiedyś ją parę razy mogła założyć.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 07:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nataliaa25 Nieźle się stara

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2018 23:27 Temat postu: |
|
|
To rzeczywiście ważna uroczystość Cię czeka i mam nadzieję (pewnie jak inne forumowiczki), że będziesz wyglądała idealnie Ja mogę polecić Ci sklep w którym sama kupowałam sobie sukienkę na bankiet firmowy, a mianowicie https://www.vividstore.pl/ gdzie jest szeroki wybór pięknych i jednocześnie, tak jak piszesz eleganckich sukienek w sam raz na tego typu uroczystości. Stawiają również na wysokiej jakości materiały i jakość ich wykonania, także jak najbardziej są warte swojej ceny. Ja zapłaciłam za sukienkę około tysiąca złotych jednak spokojnie będę mogła założyć ją jeszcze na kilka podobnych imprez  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja343 Nieźle się stara

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 16:48 Temat postu: |
|
|
Kiedyś zamawiałam ze sklepu podanego powyżej sukienkę i byłam zadowolona z kroju i jej wykonania, nawet ostatnio byłam w niej na chrzcinach. Fajnie, że mają też modele dla kobiet z większymi kształtami, bo miałam w czym przebierać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kala212 Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2018 08:12 Temat postu: |
|
|
To prawda, że brakuje właśnie takich sklepów które stawiają przede wszystkim na takie sukienki wieczorowe/koktajlowe/ balowe itp. i tak naprawdę to https://www.vividstore.pl jest jednym z nielicznych sklepów w którym można znaleźć piękne sukienki w tym zakresie w rozsądnych cenach, dobrze wykonane i podążające za światowymi trendami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Weronika334 Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2018 15:04 Temat postu: |
|
|
No to w takim razie będę musiała do nich zajrzeć, może w końcu uda mi się znaleźć tą której szukam już od dłuższego czasu, bo w każdym modelu jaki widziałam coś jest nie tak A chciałam zapytać, czy w sklepie stacjonarnym też mają wszystkie podane modele które są na stronie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jowitka Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2018 22:53 Temat postu: |
|
|
Tak jest wszystko, więc zagospodaruj trochę czasu na przymierzanie i przeglądanie, bo nie pójdzie tak szybko i oczywiście daj nam znać czy się udało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sliwa Nowicjusz

|
Wysłany: Sob Lip 28, 2018 18:58 Temat postu: |
|
|
Na ślub brata idzie się tylko raz, więc powinnaś wybrać coś zjawiskowego
________
Styl Skandynawski |
|
Powrót do góry |
|
 |
dybciowa Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2018 11:41 Temat postu: |
|
|
Hej! Sukienkę na wesele dla siebie już mam, ale większy problem jest z sukienka dla mojej córki. Możecie polecić jakieś sklepy, gdzie jest duży wybór i atrakcyjne ceny? Koleżanka sukienki dziecięce kupuje w Baby-Center, zajrzę tam na pewno, ale chciałabym mieć jeszcze jakąś alternatywę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ursus Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 16:31 Temat postu: |
|
|
Z taką kreacją to podbijesz parkiet i serca wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mama_kama Wymiata forum

|
Wysłany: Wto Sie 07, 2018 12:44 Temat postu: |
|
|
A może zobacz w https://magmac.pl/27-sukienki- - wybór sukienek jest na prawdę spory i może coś uda Ci się kupić. Ostatecznie zawsze możesz zlecić uszycie sukienki do krawcowej, takiej według własnego projektu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Weronix94 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 14:37 Temat postu: |
|
|
Bardzo polecam przepiękne suknie ślubne z salonu Anny Kary. Styl i elegancja w jednym. ; )
http://www.annakara.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 13, 2018 14:37 Temat postu: |
|
|
|
|