|
Kobiety i ich Świat
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leila254 Daje radę

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2018 01:21 Temat postu: |
|
|
Blizny niestety bardzo często pozostają na skórze i trzeba z nimi walczyć. U mojej mamy takie blizny były spowodowane nie tylko samym trądzikiem, ale poniekąd nużeńcem, bo to on wszystko zepsuł. Poczytajcie sobie o tym pasożycie na stronie Centrum Walki z Nużeńcem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2018 01:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sabcina Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Maj 17, 2018 12:28 Temat postu: |
|
|
też walczyłam niedawno z blizną, próbowałam kremów, ale nie było za wielkiej poprawy, dopiero bio-oil który mi poleciła moja kosmetyczka potrafił zdziałać niemal cuda, blizna jest teraz prawie niewidoczna i wszystko to w 3 miesiące ale fakt, trzeba regularnie smarować dzień w dzień |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusia25 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Cze 25, 2018 17:21 Temat postu: |
|
|
sabcina napisał: | też walczyłam niedawno z blizną, próbowałam kremów, ale nie było za wielkiej poprawy, dopiero bio-oil który mi poleciła moja kosmetyczka potrafił zdziałać niemal cuda, blizna jest teraz prawie niewidoczna i wszystko to w 3 miesiące ale fakt, trzeba regularnie smarować dzień w dzień |
Faktycznie masz rację, ja swoją bliznę smaruję od miesiąca, ale regularnie mam nadzieje, że jeszcze chwila i zniknie całkiem. Olejek bio oil też fajnie nawilża, więc nie potrzebuje już kremu na noc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 25, 2018 17:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |