Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
consera Nieźle się stara

|
Wysłany: Czw Mar 29, 2018 22:21 Temat postu: Rankingi kredytów |
|
|
Jestem ciekawa czy jak bierzecie kredyt czy otwieracie konto bankowe to korzystacie z tego typu rankingów https://www.totalmoney.pl/inne-rankingi ? Moim zdaniem przydatna rzecz, wszystko w jednym miejscu i to bez wychodzenia z domu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2018 22:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Walercia87 Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Mar 30, 2018 06:22 Temat postu: |
|
|
Jeżeli potrzebujesz pieniędzy na rozkręcenie firmy to lepiej postarać się o dotacje unijne anliżeli brać kredyt. Takie dotacje dostaje się nie tak trudno jak może się wydawać. Jednak najlepiej jest skonsultować to z kimś kto się na tym zna. Ja w swojej firmie korzystam z pomocy Kancelarii Radców Prawnych Czapczyński z Wrocławia - tcrp.pl - świetni fachowcy, pomocni, mówiący prostym językiem.
Także polecam zastanowić się dwa razy zanim weźmie się kredyt.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justyna13 Nieźle się stara

|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2018 19:40 Temat postu: |
|
|
Jak potrzebujecie pieniędzy to lepiej brać chwilówki niz kredyt bo to samobójstwo.Ja długo szukałam korzystnej oferty i udało się - pożyczam od czasu do czasu od lendon. W lendon mają korzystne pożyczki bo te do 2500zł są darmowe. Spłata jest łatwa i wygodna, także na ich stronie https://www.lendon.pl/ możecie spokojnie złożyć wniosek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kronglin Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2018 09:32 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny ranking jest też na lowcakredytow.pl Myślę, że zdecydowanie warto się mu bliżej przyjrzeć  _________________ Niespodzianki to moi wrogowie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jackwelss39 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 19:33 Temat postu: |
|
|
Firm udzielających kredyty jest cała masa, takie rankingi są bardzo pomocne. Ja jak szukałem odpowiedniej pożyczki hipotecznej to właśnie posiłkowałem sie takimi stronkami z rankingiem kredytowym. Pózniej miałem parę propozycji i doczytałem o firmie kredyt123 opinie Generalnie większość osób chwaliła miłą obsługę i tanie raty więc zdecydowałem się na tą właśnie firmę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 19:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |