Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Amelia332 Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Sty 24, 2018 08:35 Temat postu: Telefon i kamera sportowa - co polecacie? |
|
|
Witam,
Chciałem zapytać jakie producenta możecie polecić jeżeli chodzi o dobry smartphone w rozsądnej cenie a do tego również szukam kamery sportowej dla męża. Macie może dla mnie jakieś wskazówki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2018 08:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Weronika334 Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Sty 24, 2018 09:02 Temat postu: |
|
|
Pewnie wiele osób poleci Ci IPhona, jednak ze względu na wysoką cenę nowych modeli moim zdaniem nie jest to inwestycja warta zachodu. Ja wybrałam telefon Xiaomi i szczerze mogę polecić ze względu na dobre podzespoły, parametry (również aparat) no ale to musisz sprawdzić dokładnie przy danym modelu. Jaki wyznaczyłaś sobie budżet? |
|
Powrót do góry |
|
 |
polka90 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sty 29, 2018 09:39 Temat postu: |
|
|
z tego co sie orientuje to kamery z Sony sa nalepsze, natomiast jesli chodzi o telefony to niewazna jest marka/firma ale ilosc pixeli-im wiecej tym ladniejsze baedzie zdjecie. ale zerknij sobie na e-oko.pl tam maja sporo sprzetu w niskich cenach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justyna1993 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sty 29, 2018 13:11 Temat postu: |
|
|
polka90 napisał: | z tego co sie orientuje to kamery z Sony sa nalepsze, natomiast jesli chodzi o telefony to niewazna jest marka/firma ale ilosc pixeli-im wiecej tym ladniejsze baedzie zdjecie. ale zerknij sobie na e-oko.pl tam maja sporo sprzetu w niskich cenach |
Kojarzę ten sklep również bardzo dobrze, brałam tam w leasing drona do firmy fotograficznej. Prowadzę z siostrą studio fotograficzne, kamerujemy wesela, uroczystości itd. Dużo teraz firm posiada w ofercie filmowanie z góry także i my mamy to w ofercie dzięki e-oko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daria889 Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2018 09:45 Temat postu: |
|
|
A ja właśnie nie idę w najbardziej znane marki bo to już teraz o niczym nie świadczy i jeżeli już to patrz na dodatkowe funkcje oraz użyte podzespoły. Moim zdaniem producent Xiaomi tutaj jak najbardziej się wyróżnia. Do tego też cenowo wygląda to bardzo dobrze. A całą ofertę telefonów oraz szeroki wybór kamer sportowych znajdziesz w sklepie internetowym www.aze.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaM22 Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2018 09:33 Temat postu: |
|
|
Co do wyboru telefonu i kamery sportowej to warto przede wszystkim patrzeć na parametry, a nie tylko markę bo za nią też niestety sporo płacimy. Tutaj mogę się zgodzić co do sklepu internetowego AZE bo kupowałam u nich telefon i z tego co pamiętam akurat w przypadku producenta Xiaomi wybór jest ogromny. Dobre ceny, miła obsługa i sprawna wysyłka, a kamer sportowych również u nich nie brakuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emilia322 Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2018 09:03 Temat postu: |
|
|
A my z mężem uwielbiamy sporty zimowe, więc kamera sportową musi z nami być zawsze. Miesiąc temu kupiliśmy u nich nową, a mianowicie model G3 DUO PROFESSIONAL - GITUP. Ma w sobie już chyba wszystko czego potrzebowaliśmy rozdzielczość, stabilizację, wbudowane Wifi i długi czas pracy na jednym ładowaniu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ladieno1 Nieźle się stara

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ElaW21 Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Mar 16, 2018 09:02 Temat postu: |
|
|
Również na ten moment kierowałabym się na wybór producenta Xiaomi, bo porównując stosunek jakości wykonania i użytych elementów do ceny to wygląda to bardzo obiecująco. W ich przypadku przynajmniej wiem za co płacę, a nie jak przy niektórych "przereklamowanych" producentach. Dlatego jak smartphon to Xiaomi a jak kamera to GitUP. Sprawdzałam i widzę, że można ich znaleźć w tym wspomnianym sklepie aze.com.pl wiec śmiało tam zaglądaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Foczka Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2018 11:04 Temat postu: |
|
|
Xioami faktycznie wiele osób poleca. Warto przeglądać oferty też w porównywarkach takich jak Komórkomat. Modeli telefonów jest sporo i na prawdę tylko porównując dokładnie specyfikacje jesteśmy w stanie coś ciekawego wybrać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klaudeczka Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Mar 22, 2018 20:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli kamera sportowa to raczej GoPro, a telefon warto rozejrzeć się za Honorem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Amelia332 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 09:23 Temat postu: |
|
|
Dziękuje Wam bardzo za każdą z odpowiedzi i pomoc W takim razie dziś sprawdze co mają ciekawego w AZE i jak pojawią się jeszcze jakieś pytania to będę pisała. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 09:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |